Höstlovet började med ett ändlöst ingenting. 
Som tur är kom dessa trollungar och räddade mig från en tidig död av tristess.  Från vänster: Jag, Lina, Lisa, Linn & SandraFrån vänster: Lina, Lisa & LinnLinn ska inte tro att hon får ha hela den ciderflaskan för sig själv!FikaLinn & LisaLina och någons finger. Eller möjligtvis.. fot?

På dagarna drömmer jag om ett stafli, akrylfärger och ändlös tid. Kreativitet som flödar, som aldrig vågar ta slut. Känslan av att få fly från mitt eget huvud, vara så fast i bilden att tredje världskriget kan starta utanför fönstret utan att det skulle påverka mig alls.   

På nätterna ett huvud i lågor, tusen saker brinner i mitt huvud.
Då står jag där. Utan brandsläckare, jag kan inte kväva elden.

Försöker släcka den genom att blåsa på den. 
Det blir bara värre. Alla mina försök gör det bara värre.

Väntar på prinsen i brandmansutrustning med starka armar och hårt dunkande hjärta, ett hjärta som kan dunka för oss båda.  
Hangover sedan i måndags, trots frånvaro av alkohol.

Jag och Julia var nämligen uppe till halv 2 i måndags för att vara statister i långfilmen PLAY! (gladsmilegladsmilegladsmile) 
Klant som jag är glömde jag kameran, men julan hade mobil så lite bilder ska jag nog kunna fixa fram. 

Vi kom till ett halvtomt Frölunda Torg en halvtimme för stängningsdags. Ett gäng kameror var riktade mot Stadium rulltrappan och filmfolk av olika slag stressade runt för att förse alla skådespelare och statister med information och mackor. VET ni hur många gånger vi var tvungna att göra samma scen? 33 tagningar blev det!, om och om igen skulle vi gå bakom rulltrappan. Klockan 22 bjöds det på tomatsoppa och vitlöksbröd men då hade jag inte ätit på tio timmar så jag hade hunnit börja flippa ut - skådespelarna tittade nog konstigt på de två systrarna som dansade egyptisk dans och jenka framför kameran

Vi träffade så många roliga människor, bland annat ett gäng småpojkar som trädde gummiband över huvudet (och tryckte upp näsan så att de såg ut som grisar); och två farmvilleberoende ordningsvakter med knarriga skor och skön humor. 

När pappa hämtade upp oss halv 2 var vi 300 kr rikare, skrattiga i hela magen och framförallt jättetrötta.