Igår var en GALEN dag. Galet bra. Galet känslofylld. Galet 16.

Tuppens timma: Upp och presenter och chokladte på sängen och cykla iväg i högklackat till skolan.

De där timmarna det egentligen borde vara olagligt att ens ha gått ur sängen på: skåpstädning och Coyote Ugly och sista gången i bamba och hejdå till biblioteket.

Efter lunch då solen står som högst: Kläddkejk med fika ute i trädgården och flashandet av för mycket maghud och fler böghögar (är det inte härligt när en massa människor ligger i en hög och har minimal koll på vilka armar som tillhör vilken kropp?).

Tiden för "nu får ni sluta för idag" om man nu hade haft vanlig skoldag: Klänningar i ljusa färger framför en rhodedendron som blommar bäst den kan och kort i massor och betygskuvert och ett underbart armband och...

Skymningen och dofterna och färgerna med den: SKOLAVSLUTNING i missionskyrkan (?), pris för goa betyg, kramar till långt ifrån alla (enbart de bästa!), skyndande vidare till Trampolinusen och frihetskänslor.

När gatulamporna tänds:
varma mackor i Lovisas och Rebeckas kök och duscha och prata och trött krypa ihop för att orka morgondagen. 

(Förlåt, måste bara påpeka hur galet vacker du är.)

Nej. Du slipper aldrig myrorna. De är här för att stanna.

1 kommentarer

Johanna

17 Jun 2010 10:00

Eller hur, visst är det ett mysterium? Jag själv älskar som sagt nitar i alla dess former:)



Angående Beachfestivalen var det helt okej tyckte jag. Lite synd bara med musiken..Banden var väl inte direkt lysnade och sen spelade Dj:en samma musik typ hela tiden. Och kylan var ett stort problem, jag trodde jag skulle dö! Jag hade ju i och för sig bara shorts, linne och jeansjacka. Du kan ju tänka dig...

Du då? Hade du tillräckligt med kläder?

Kram//Johanna

Kommentera

Publiceras ej