AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
En timme kvar av 2008! Hjälp!! Jag har inte hunnit med, nej usch, tiden rusar ifrån mig PANIIIIIIIK.


Nej, ska jag vara ärlig är jag PISStrött på 2008. Det har på många sätt varit en bra år men på ännu fler sätt varit ett krävande, jobbigt och deprimerande år. Jag vill börja på ett nytt blad, mot en ny framtid. Eller något smart i den stilen.
Så välkommen 2009, du kan komma vilken minut som helst nu. 

57 minuter kvar...   
Kära snö, du skulle ha kommit för en vecka sedan. Då hade du varit fin och spridit julstämning och gett tomten lite slask att torka av innan han hoho-ade sig in i husen med alla paket. Nu är du bara kall och äcklig och gör att mina tår och läppar och örsnibbar lyser röda.
Usch.


Jag har handlat lite mojs idag. Ett Scrapbook-stack och två tröjor och alfabetsstämplar och ett par vinterdojjor och en Thomas Sabo-berlock och ca 5 kilo kött från saluhallen. Fast, ja, det sista skulle ju inte jag ha. Det var bara jag och mamma och vi hade det jättemysigt, kollade affärer och frös lite i kylan. Vi åt lunch på ett jättefräsch ställe som heter Slimfood som ligger mitt i Nordstan. De har olika grönsaker och kyckling och sånt så man kan plocka ihop en egen sallad + bröd, 69 :-. Hett tips efter allt julgodis och Jansson och tjofaderittan. 

Sen kom vi hem och gjorde Semifreddo med hallon som vi ska ha till imorgons gäster. Om det blir gott lägger jag upp bild och recept. :)  

Dagens shopp:

dagens shopping 30-12-08 :) Thomas Sabo charms mickey mouse red shoe f and sneakerMitt söta halsband, armband och yra underbara berlocker.

(+ lite underbara Thomas Sabisar.)

Under några få, förvirrade ögonblick precis när sömnen lämnar mig tror jag att det är en gummihandske som petar mig i pannan. Jag inser att det är min arm ungefär samtidigt som jag inser att jag inte har någon känsel i den.
Vilket underbart sätt att starta dagen. 
 
Det har varit några slöa dagar av absolut ingenting ända sen julafton. Jag har glittrat lite med mina nya Thomas Sabo-smycken, fått upp flamman igen för the Sims 2, sjungit sönder halsen på nya ABBA-singstaret & Sjung med Disney, tagit en kortpromenad, ätit lassvis med choklad, sett på WALL●E  och... inte så mycket mer.  
Förresten så är WALL●E underbar. Jag blev överlycklig när jag öppnade ett av mina DVD-formade paket och såg den lilla skräproboten titta fram. (De andra DVD-paketen innehöll: Sex and the City , första säsongen av Scrubs och Mamma Mia.)  

Nu är jag såå sååå trött på datorn men jag orkar inte göra något annat. Tröttheten som flyttade in i slutet av terminen är ännu inte borta, jag tror jag behöver vila lite till. Men man får ju inte missa Mellandagsrean så vi får se hur det blir med det. :)
ScrubsSex and the CityWallE Mamma Mia the MovieI am a tru chocoholic Abba Singstar


Min finaste Thomas Sabosmycken