Sju: Jag ska bara svänga ner till Hemköp och köpa något att äta... Något nyttigt... Typ bacon! 
 
 
 
Vad har hänt det senaste? Dagarna flyter in i varandra. Som de sig bör på sommaren. 
 
¤ Jag har börjat läsa och köpa böcker. Det är en speciell känsla att sitta med en egen, ny pocket på spårvagnen på väg till Liseberg. Känslan av att jag kan gå tillbaka till just det där stycket, det som var så himla bra, när jag vill. Att jag får skriva i marginalen. Att jag får ha dem att samla damm i bokhyllan. 
 
¤ Jag har, med Roomp-AH som kompanjon, försökt göra caramellpopcorn. 
 

...Vi lämnar det där. 
OBS! Egengooglad bild! 
 
 
¤ Jag har fått mens. 
Alltså inte första gången eller så. Men jag fick det här om dagen, och kanske viktigare, jag fick MENSVÄRK på köpet. Så det som retas med mig de närmsta dagarna kommer bli bitna i armen/något värre ställe.... 


 
 
¤ Jag har framtidsfunderat. Och framtidskommitfram. Blivit besviken, börjat om igen, gjort om, justerat, gjort bättre. Vad jag inte har gjort som jag däremot skulle behöva göra är en lista på ALLT jag vill, så jag får lite översikt. 
 
 
¤ Jag har INTE bloggat, men jag har skrivit. Aldrig förr har jag hållt fokus på samma berättelse så länge, jag tror inte ens jag klarat av att skriva ett kapitel innan. Nu sitter jag med en "saga" på 32 sidor och känner mig både livrädd för att tappa inspirationen och oövervinnerlig på samma gång. Kanske är det äntligen, äntligen dags. 
 
 
¤ Jag har lämnat en kär, kär gammal vän, som har funnits för mig i vått och torrt ända sen högstadiet. Men vad ska jag säga? Ibland måste man gå vidare... 
 
 
¤ Och jag har klippt mig. Ritsch ratch filibombombom över hela jävla håret. Färgade det klimakterierött när jag ändå höll på. Nu är det tillbaka till flupsiga kläder så att jag inte ser ut som en man. För visst är det bara klänningen som skiljer en tjej med kort hår från en kille, eller? 


(See what I did there? I putted in an old bild so you couldn't see my ny frisyr. Pretty sneeaky haaaaa?!?) 
 
 
 
¤ Jag har tröttnat på Liseberg en dag. Jag har kommit tillbaka och haft den roligaste dagen i mitt liv den nästa. Men jag har räknat och insett att jag inte haft en månads ledighet på tre år. Alltid har jag sommarjobbat. Man blir fett trött till slut. Kanske kommer den här väntade arbetslösheten lika välkommet som skatteåterbäringen.. (Som jag ännu inte har fått...............) 
I vilket fall som helst så älskar jag Liseberg mer och mer. Men jag behöver ledigt nu. Får se hur det blir med det. 
 
¤ Och sen har jag, självklart, spelat SIMS
 
 
Det här är mitt alterego, Gwensimmen. Titta så glad jag är! Jag lyser!  

Märk väl: SIMS 2. Retro is the skit. Tips från coachen
 

Aja nu har jag babblat klart. Hare! 
 
 
The Sims,
 
Varför skriver jag inte? 
 
Varken texter, dikter, essäer eller noveller. Ingenting här heller. Och dagboken, den har fått tre entrys på hela juni. Jag som brukade tekna ner allt, från skiftningar i molnen till nyanser i känslopaletten. Men nu. Ingenting. 
 
Svaret är så bitterljuvt: Jag har drabbats av lycka.
Jag är plötsligt på en plats i livet då jag har allt jag behöver. Jag vaknar på morgonen och andas, aldrig i större stress än jag kan hantera, och när jag somnar sover jag utan drömmar. Lätt, som om tankarna bara virvlar, inte gnager och snurrar.

Jag och Sju är en sån där jobbig tvåsam enhet som knappt kan synas utan varandra.
Vi vaknar, vi äter, vi tränar, vi spelar dataspel, vi diskuterar buddhism, vi fikar, vi dricker kaffe, vi imiterar katter, vi brottas, vi sjunger påhittade sånger, vi skojar, vi retar varandra till vansinne, vi funderar, vi planerar, vi filosoferar, vi växer - allt tillsammans.Fan alltså. Kanske var historien om att människan egentligen var skapad med två hjärtan, två huvuden, fyra armar och fyra ben sann. Man blir inte hel förrän man hittat sin andra halva. 
 
Så Felicia fjorton år, femton år, sexton år, sjutton år, arton år, nitton år; här har du det. Svaret på hur fan man lever lyckligt i alla sina dagar. Sanningen var att det inte spelar någon egentligen roll hur man lever. Snarare vem man gör det med. 
 
 
Av alla idioter som finns är den här nog min favvo. 
 
 
 
kärlek. så enkelt kan det va., sju,