Såhär roligt hade jag igår...
Efter bokmässan bestämde jag mig för att sortera min knappsamling. Jag la ut alla knappar på golvet och räknade dem. Och det blev så mycket som... 88 st! Helt otroligt, rajt? ;) Här kommer en bild:


badges pins märken


(Måste bara påpeka att den blå knappen i mitten med gul text är jag. xD)
Helgen har varit... händelserik. Martine sov över från fredagnatten och på lördagsträningen kom jag hem med ett svullet, blått pekfinger. Jag har haft svårt att grepa saker utan att skrika "AJ" högt och tydligt så att hela kvarteret hör. Det är lite svårt att skriva på grund av det också, men det funkar. I vilket fall var jag hemma hos Mona på lördagskvällen och det var supermys. Jag orkar inte skriva mer så jag länkar till Linas blogg där det står lite mer här.

Som den trogna läsnörd jag är var jag såklart på Bokmässan idag, enligt traditionen.  

Saker man kan göra på bokmässan, förutom att trängas med pensionärer, stå i kö och kolla på böcker: 

● Låtsas vara jätteintresserad av en bok bara för att få godiset de delar ut 

● Diskutera bloggar i KP-montern

● Äta thaimat med chili

● Råka bli medlem i en bokklubb och dessutom få med sig 3 böcker hem

● Se Mia Törnblom.. Törnvall.. Törnnånting på nära håll

● Träffa en gammal bekant till mamma som har en son i ens ålder och stå och titta ner i marken medan man låtsas att man inte hör de vuxna skrocka om att vi lekt i samma sandlåda som bebisar

...Och mycket mer. :)

Årets bokskörd ser ut såhär i år (Det otroligt konstnärliga fotot är taget på golvet i mitt rum och ompysslat i HotShots eftersom den här familjen inte ens kan stava till PhotoShop...) :


Bokmässan

(Som ni ser så fick jag MEG CABOTS SIGNERING i en av böckerna!!! Lyckan är utan gränser!)


    

Ännu ett boktips. Den här gick alldeles för snabbt:


  

av Sophie Kinsella


Mina Hemligheter

av Sophie Kinsella

Lydde ni mitt råd förra gången jag skrev om Kinsella och sprang till närmsta bibliotek för att sluka den? Annars kan jag tipsa er om ännu en underbar bok av henne som ni kanske borde prova först. För den här var faktiskt ännu bättre.

Den handlar om Emma som har ett par få, små hemligheter. Det har väl alla? Inte behöver man tala om för sina föräldrar att man råkade döda deras guldfisk när dem var på semester, eller för sin pojkvän att man faktiskt inte har storlek 34 utan 38...? En annan av Emmas hemligheter är att hon är flygrädd. Helt panikartat skräckslagen för att flyga, rättare sagt. Så när planet hem från skottland får (eller vad heter det? Åker in i?) en turbolens blir hon så rädd att hon avslöjar alla sina hemligheter för killen som sitter bredvid henne på planet. En kille hon aldrig kommer träffa igen.
Trodde hon. 

Jag fattar vad folk menar med att Karriär & Köksbesvär var en av Sophies sämre. Den här var helt sjukt bra. Det står dessutom på baksidan att det ska bli film av den, med Kate Hudson som påtänkt till huvudrollen. Något att spana efter?