Idag har jag funderat på livets stora frågor. 

Som hur mycket grädde det får plats i min kropp (för jag tvivlar starkt på att min magsäck är stor) och hur mycket åker det finns i Skåne.

Svaren på båda är mycket

Rejält mycket.

Life's f*ckin' a'sum man!


Fredagkvällen var wild n' crazy.
Om man hade varit grundare till chipsmammornas fackförbund som enbart håller sig till TV4:s (kanske alternativt TV3:s om man är så vågad att man faktiskt har betalTV) dokusåpor som skapades för att C-kändisar skulle slippa börja jobba på Hemköp, vill säga.

I ungdomsmått mätt var det inte ens en halv 2,25:a. För vad kan vara mindre wild n crazy än hyrfilmkväll med de klassiska fredagsmysen och familjen + Blondie? Popcornerövrings-kamp och NEJminfilmföööörst-fight hann vi i alla fall med, av vilka jag förlorade den första men vann den andra = Pappa, Smulis, Viggo och Blondie fick snällt rätta sig till min (eminenta) filmsmak och snart rullade In Time i vårt blåmålade vardagsrum. Varken Justin Timberlake eller Amanda Seyfried sjöng ut något annat än övertydliga sensmoraler om samhällskritik, vad som egetligen betecknas som rikedom och att vi borde ta vara på den lilla tid vi faktiskt har - och självklart fick det mig att börja fundera.Vad gör vi egentligen med vår tid? 


Jag vet att vissa super bort den, stressar bort den, önskar bort sig från den. Jobbar bort den. Sliter för mål som egentligen borde betecknas som omöjliga.
Vissa gör dumma saker som de senare får ångra, och kanske blir det det de använder resten av sin tid till.
Att ångra sina misstag. 
Men jag är fruktansvärt dålig på att ångra,
just för att jag sällan vågar utsätta mig för risken att göra misstag.
Jag låter hellre bli att försöka än att riskera att stå där med någonting jag inte kan göra ogjort.


Men det innebär också att jag heller aldrig vågar se om riskerna egentligen är chanser.

Detta får räcka som bidrag till bloggvärldens höstack av reality-klyschor för den här gången. Trevlig lördag!


"Hallå, det är någon som glömt ta bort repen på kasslern efter att de fångat den!

- Viggo