Naah. Hade sån lust att skriva en massa tokiga saker men så tappade jag det. Förbajsade trötthet. Flyttar till USA och stämmer John Blund

Passar på att förbereda ännu en stämningsansökan på en viss Sissy om det visar sig att hon har förbrukat allt varmvatten. Alternativt får hon inte vara med i nästa film jag ska våldgästa. 
 
Jo... Visste ni att Håkan Hellström ska få en egen film? Och den kommer tydligen innehålla två av Göteborgs stoltheter: Håkan. Och mig.
Det (nu för tiden) klassiska "åh-nämen-ringer-det-ett-filmbolag-på-arbetstid-nejmen-gud-så-viktig-och-bättre-än-de-flesta-jag-är"-samtalet skedde idag igen (säg den meningen med krullad överläpp så får du fram rätt Öfverklassdialekt.)
 
Nejfan. Orkar inte med mig själv för att jag just skrev det där. Men men, ni är ju inte dummare än att ni kan tyda vad som står trots överstrykningen. Smygskryt är mitt mellannamn.
 
Och det roliga är att jag inte vet huruvida mr Hellström ens ska vara med i filmen. Men hoppas är gratis och kul och lagligt så det tänker jag göra. 
 
 
Mm-mm. Blir nog så illa tvungen att döpa om min blogg till BragBlog by Future(Ö)Moviestar och... Nej verkligen inte. Jag tror mig för mycket. MEN inspelningen ska bli kul, även om den sker den 11/9. Trots allt kan ju inte det datumet ha en förbannelse över sig för alltid. 
 
That'll be it for now. Mitt mobilalarm "GO TO BED OR YOU BE A DUMBASS" sätter igång om 8 minuter och man vill ju inte gärna utsätta sig för pubertal engelska i onödan.
 

Bon juedi!
(Fast om det sista verkligen heter så vet jag inte, Google translate har ju ungefär 12,5 % sannolikhet vissa dagar. Har för mig att "De rien" betyder Ingen orsak. Inte njure.
Det här fick jag fram när jag Googlade det. Tror just sannolikheten sjönk med 12 procentenheter... 
 
 
Jag skäms.
Här går jag omkring och kallar mig intresserad av modern konst, och fjollar omkring på konstmuseet och klipper sönder tidningar och allt sånt, och ändå är det en hel konstform som jag inte haft en halv sekunds koll på!
 
Graffiti.
Jodå, det kände jag till.
Street art. Nja, hört någon gång. Typ.
Banksy? Inte den blekaste. 


Påminnelse: Rådfråga min bästis Google om detta. Samt kolla på den 14 minuter långa lotteri/collagefilmen av en Terrysnubbe som vi fick tips av på svenskalektionen. 


 


 Heeel yeah
 
 
 
 
Det här är historien om två nyblivna vuxenåringar, en stor stad och en blå katt - en resehistoria i bilder. 

 
 
Resan startar såsom alla med en flygbiljett inblandad gör - på planet... 
 
 
Vi bodde på ett 3 ***-igt hotell mitt i centrala London. Från hotellrummet till denna underbara del av Hyde park = Ca 5 minuter. 
 
 
...Och den här konstnärligt givande mentala bilden fick vi på köpet. (Pssst! Det är sant. De har sånna där dubbelbussar i London på riktigt, inte bara på film!) 
 
 
Vi gav oss fan (fläkt alltså) på att hitta själva. Men kartor är så luriga. Hur kunde vi ha vetat att 5 centimeter på kartan inte var 5 centimeter i verkligheten? 
 
 
Någonstans mitt på Oxford street låg VÄRLDENS BÄSTA AFFÄR. Den som gissar på att jag inte släpade in min stackars bestis där, parkerade henne på en bänk i barnhörnan och sen gick amok på varenda pryl till salu där inne (vilket inte betyder att jag inte gick amok på de som inte var till salu...) efter att jag tvingat henne ta den här bilden, kan räcka upp en hand. 
 
 
 
 
Shopping är ansträngande och Starbucks är lockande och choklad och grädde är en ljuvlig kombination. 
 
 
 
Nejmen titta vilken lurvig liten stor ullig mjuk blå monsterkatt jag fick med mig hem. MISSE! 
 
 
 
 
Fortsättning följer!