Idag har varit en bra dag. Vi var inne och såg på Cortégen och innan dess fick jag en jättesöt klänning av mamma. Och solen har varit på hela dagen och imorgon är det ledigt (Here I come Skåne, släktkalas ftw..) och.. ja, det har helt enkelt varit en lycklig dag. Man behöver sånna dagar också emellanåt.

Nu ska jag ner och kolla på "Skicka Vidare" - mycket bra film! Säkert 10 år gammal men lika mycket rys i alla fall. Laddar upp en bild på klänningen imöra. Sov gott och glad valborg!!

Än en gång har mäster..bakaren äntrat köket och skapat en ta-med-sig-bar kaka till GYMNASTIKUPPVISNINGEN PÅ LÖRDAG (PAAANIIIIIK!! Jag ska göra volt inför en hel hop med människor. AH!). Varför Kennedys överpedagogiska förenings"chef" år efter år ska tvinga oss att ta med hembakat till de här förbaskade uppvisningarna har jag fortfarande inte fattat, men nu är det i alla fall gjort. Och bra blev det.

Såhär gör man då om man vill göra

SEGA HAVRERUTOR
Antal: Typ.. många.


Sega Havrerutor


Ingredienser:


250 gram smör
1 l havregryn
5 dl socker
5 dl vetemjöl
1 dl sirap
1 msk bakpulver
2 ägg


And this is how you do it:

Sätt ugnen på 175 grader.
Ta en stor kastrull och smält smöret på låg värme.
Rör sedan ner de andra ingredienserna.
Tryck ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper.
 Grädda i cirka 25 - 30 minuter, eller tills den ser gyllenbrun och fin ut.
Dela sedan i fyrkanter efter att "kakan" svalnat lite.


Det här gör man typ i sömnen, så lätt var det. :)

Sexualkunskap första gången är en.. märklig upplevelse. Där står No-läraren, i vårat fall en 60-åring som vi i hemlighet kallar Gubben Pettson, och tar fram en storlekstrogen modell på ett kvinnligt könsorgan. Sedan går han igenom alla delar, ett efter ett och tvingar oss sedan att upprepa det. Och allting är så "naturligt".

Kan knappt vänta tills vi ska börja snacka SEX! (Mycket skeptiskt min.)

Annars då? Jag har upptäckt lite mer av Sveriges djupaste hålor och varit i Skövde på basketcup i helgen. Efter 3 intensiva dagar av basketspelande stupade alla i säng på kvällarna. Vi spelade 4 matcher, och vann de 2 första viket tog oss till A-slutspel. Sedan mötte vi Högsbo och blev slaktade. Men som jag sa till Maiva; Nästa gång, då jävlar! Maja & Alva, tränarna, började de första matcherna med att gnälla på mitt defense. Efter att nästan inte fått spela alls i 3:dje matchen skärpte jag mig totalt och alla var plötsligt jättenöjda. 

Jag tror jag håller på att bli shopaholic. Bara en vanlig sväng på Frölunda får det att klia i fickan efter plåmboken. 

AH, måste dra! SO:n väntar...