Först en varning:
De som har en full carebox kan röja i den NU, för det här inlägget är en blandning av slumpmässigt valda ord och utdrag från en fotosession där 89% av bilderna mycket väl skulle kunna klassas som egopics. Men men, vad ska jag göra, känner man sig stolt som en liten flicka i prinsesskläder när man varit slösat bort sina pengar på skönhetsprodukter (79 spänn var i och för sig kanske ingen vidare jätteöppning av plånkan...) så vill man visa upp sig.  

Nagellack Trind, Brunglitter Nyans CC121, Åhlens City, 79:-

Wery varm velcome to comment and häve ö happi tusday ♥

Våren är på smygbesök (förhoppningsvis för att stanna), skolan är slut och jag har inga läxor jag måste göra (just nu i alla fall), ikväll är det Top Model och jag har köpt nytt nagellack och igår var det måndag och imorgon är det onsdag och snart är det helg och påsk och sommarlov och jag har absolut inget som jag behöver oroa mig för just nu. Så dagens awesome thing:

Att inte ha något att klaga på


En nöjd tebot tar sig en middagslur på brickan efter att ha blivit matad med Piggelin-teet. Det är ett av de få ögonblicken då inte ens jag skulle kunna störa honom.

Jag vet att det här hade varit ett perfekt inlägg för typ... fem år sen, men jag kan inte låta bli när varenda gång jag ser dessa mästerverk (ja, jag sa det!) till filmer så grips jag av en otrolig längtan att hugga av mig ena benet, råna en illaluktande djuraffär på alla papegojor de har och skjuta skallen av varenda en som kommer i närheten av mitt hemmagjorda flyttkartongs-skepp. Eller ja, något sånt. 

Jag talar förstås om filmerna som gjorde det OK för tjejer att rapa offentligt och tävla i vem som var mest oborstad, och för killar att ha både flätor och eyeliner: 

Pirates of the Caribbean Alla filmer - ja, till och med fyran fast historien var platt som en serietidning om man jämför med de andra encyclopedierna och ja, till och med ettan fast alla (eller i alla fall jag) har sett den så många gånger att jag förmodligen skulle kunna spela upp hela som en enmansshow, komplett med alla roller och dialekter. (Nej där ljög jag - som att någon som inte heter Johnny Depp skulle kunna göra en Jack Sparrow - så nu kommer jag nog aldrig till himlen. Fan då. Får väl kolla med Davy Jones om han sparar en plats för mig i sin bestättning...)