"I dont stalk people. I get stalked!"

2 otroligt fåniga dagar kvar i skolan varav en innehåller ett HKK-prov som jag inte pluggat till - SEN är det påsklov!

Vad är det bästa med påsken då? Den lysande gula färgen som sticker en i ögonen? Några välförtjänta dagar med sovmorgon? Eller de söta påskkärringarna och påskgubbarna som dörr-till-dörr-terrar en tills deras blinkande ögon så gott som drar godis ur en?  

Personligen har min favorit i alla tider varit långfredagens morgon, för tvärtemot vad allt den dagen egentligen betyder - vila, sörja, tänka på Jesus, hela skiten - så har vi i min familj självklart vänt på det: NU BÖRJAR JU PÅSKEN! UPP OCH LETA ÄGG!
Och då är det inte ett överfyllt godisägg vi snackar om. Utan ett överfyllt godisägg fördelat på.. ja, sisådär 10 stycken. Och alla ska letas fram, annars är det inte enligt traditionen. Det jobbiga är bara när papp.. JAG MENAR: PÅSKHAREN har gömt äggen lite för svårt.. och de som förväntas komma med ledtrådar otroligt nog glömt bort allt under natten. Då kanske man får leta vidare tills man helt enkelt inte orkar mer och ge upp (och lagom till midsommar hittar man ett pälsigt grönt ägg som man misstänker inte ALLS hade den färgen förut.)


Men det är så påsken ska vara!(Shopping från förra årets påskperiod. Som om inte de 10 äggen var nog...)