Nu sitter jag i skolans datasal och ska egentligen jobba med Guatemala, men allt jag kan tänka på är att det bara är 27 dar kvar till Julafton!!! Jag vill ha lussebullar, fönster fullt av ljusstakar, paket under granen, Aladdinasken till Kalle Anka, skumtomtar, snö, julkalender och Lucia! Jag har aldrig räknat dagarna så som jag gjort i år.
Så var det dags.
Samma sal igen, samma fjärilar. De borde vara värre än förra gången eftersom det här är mer på riktigt, den här gången har jag kommit långt men jag är förberedd. Jag litar på att jag klarar det.
Jag sitter med fötterna dinglande över marken på ryggen till en av "biografens" stolar. På bordet som jag vet sedan förra gången kommer att fungera som både köksord och cafédisk står en vit kaffekopp och en tom pillerburk. Jag tar in varje detalj, försöker mota bort nervositeten för vad som väntar.
Men i samma sekund kameran går på och Anna frågar om jag är beredd inser jag att det är det jag är. Allting flyter på, fjärilarna har förvandlats till små stjärnor som glittrar på mina läppar. Jag kan det här.

   
Dagens ord: Apatisk.

Jag är apsolut apatisk, sitter framför datorn som en kortsluten zombie och går in på nätet, samma sidor om och om igen fast jag gjorde vad jag ville och mycket mer för flera gånger sedan.

Och så har jag ju simmat idag. 2000 m = 80 längder på Frölundabadet. Det är jävligt segt.

Lånade också några böcker. Ni har dessa bokrecensioner att se fram emot :

Bridget Jones Dagbok
My sister Jodie
Ralphs party
Allt för min syster

någon som redan nu har en kommentar på någon av de böckerna?
Eller. Jag vet inte varför jag frågade det. Men ni får ha det mindre mashedpotatoe än jag i alla fall.